5       De Witgouden Kraal aan het Lichtsnoer

1)  Adem een paar maal diep in en uit, waarbij je bewust je aandacht in het Hier en Nu moment brengt.

Dit is belangrijk omdat het Hier en Nu  je ‘power-point’ is, in het Hier en Nu ben je open voor een verbinding met de Bron. Als je gedachten elders – verleden, toekomst of bij de buurman – zijn, ben je spreekwoordelijk ‘niet thuis’.

2)     Stel  je een gouden koord voor dat van je kruinchakra reikt tot hoog in het oneindige en daar de Grote Centrale Zon aanraakt. Als je die verbinding voelt / ervaart, sta dan toe dat de liefde van de Vader langs het snoer tot in je hartchakra stroomt.

Het is belangrijk om eerst de ankering naar boven te maken, om ervoor te zorgen dat alleen de allerhoogste energie naar binnen kan stromen.

3)     Stel je nu een zilveren koord voor dat vanuit je stuitchakra reikt tot in het hart van Moeder Aarde. Als je die verbinding voelt / ervaart, sta dan toe dat de liefde van de Moeder langs het snoer omhoog tot in je hartchakra stroomt.                       

4)     Zie deze twee energieen zich versmelten met je eigen hartenergie. De verbinding van het gouden en zilveren licht creëert spontaan een bal van witgouden licht in je hart.                                                                         

Witgouden licht is de hoogste frequentie.

5)     Blaas op je ademhaling deze witgouden bal van binnenuit naar buiten steeds groter op, zodat hij uiteindelijk al je velden opvult.

Je lichaam is omhuld met een aantal velden (als schillen).

Vul eerst je fysieke lichaam met je ademhaling op. Vul daarna je emotionele lichaam op, doe vervolgens hetzelfde met je mentale lichaam en tenslotte met je spirituele lichaam.

Met al je velden -lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel – in de hoogste frequentie ben je beter beschermd tegen de fluctuerende frequentie-invloeden van buitenaf. Tevens heb je dan alle eventuele scheuren en gaten in je veld gedicht, die voor problemen zouden kunnen zorgen wanneer er weer een grote instroom van hogere energie binnenkomt.

Je bent nu, met al je velden, als het ware een witgouden kraal in het midden van een lichtsnoer dat ononderbroken reikt van de Grote Centrale Zon (instroompunt) tot aan het hart van Moeder Aarde (ontvangpunt). De hoogste chi, of prana, kan nu ongehinderd door je prana-tube (loopt vertikaal door het midden van je lichaam) heenstromen. Bovendien ben je nu super geaard en kunnen alle ‘afvalproducten’ van een lagere energie, die opgestuwd worden door de hogere energie en zo voor fysiek ongemak kunnen zorgen, probleemloos naar beneden de Aarde instromen en door Moeder Aarde getransformeerd worden.

Uit: Lichtwerk in Nederland

© Jill van Maasdijk