Wie zijn wij?

Mijn naam is Jos Huijts

Mijn weg op aarde ziet er als volgt uit:

Ik ben in 1952 in Heerlen geboren. Ik ben getrouwd met Thérèse Krop en heb vier kinderen en twee kleinkinderen. Na het gymnasium in Hoensbroek doorlopen te hebben volgde ik een rechtenstudie aan de universiteit van Nijmegen en studeerde ik af als Meester in de rechten.

Jurist

Na een aantal jaren als jurist in de sociale rechtshulp (o.a. als sociaal raadsman) te hebben gewerkt merkte ik dat ik niet goed zat. Ik voelde de affiniteit met het oplossen van de vaak zakelijke problemen waar de mensen mijn hulp bij vroegen duidelijk afnemen.

Maatschappelijk werker

Aan de andere kant groeide mijn belangstelling voor de vraag waarom bepaalde mensen bepaalde problemen hadden. Ik begon zekere patronen te zien die heel vaak op het emotionele vlak lagen. De daad bij het woord voegend heb ik vervolgens een HBO deeltijd opleiding tot maatschappelijk werker gevolgd en succesvol afgerond.

Na enige tijd in deze discipline te hebben gewerkt merkte ik dat deze manier van hulpverlening mij nog niet diep genoeg ging. Ook hier zag en voelde ik dingen die niet te combineren bleken met de datgene wat door mijn werkgever van mij verwacht werd.

Parallel aan deze loopbaanontwikkeling liep een persoonlijke ontwikkeling.

 

Reiki kwam op mijn pad en ik werd uiteindelijk Reiki master. Samen met mijn vrouw Thérèse heb ik een tiental jaren succesvol Reiki cursussen gegeven.

 

Onder andere door het intensief bezig zijn met Reiki werden er meer paranormale begaafdheden merkbaar.

Omdat ik (achteraf terecht) vermoedde dat dat alleen maar zou toenemen heb ik in het jaar 2000 de beslissing genomen om als zelfstandige een praktijk op te zetten als magnetiseur  en spiritueel (Reiki) therapeut.

In 2008 ben ik gestart met een 3 jarige HBO opleiding aan de Academie voor Polyenergetica in Apeldoorn. In 2011 behaalde ik daar mijn diploma als Polyenergetisch therapeut. Deze opleiding heeft mij naast veel inzichten over mijzelf ook veel technieken gegeven waar ik iedere dag mee kan werken.

In essentie ben ik natuurlijk, net als iedereen, een Ziel,

 

 

 

 

 

een Ziel die lang, lang geleden is geboren uit de Oerbron en die, net als iedereen, op weg is gegaan door de kosmos om alle ervaringen die maar denkbaar zijn op te doen.

Lichtwerkers en de nieuwe aarde

Ik maak deel uit van een bepaalde groep Zielen, de Lichtwerkers. Er zijn op dit moment heel veel Lichtwerkers op Aarde om de ascentie van de Aarde te begeleiden.

Ascentie van de Aarde houdt in dat de Aarde haar bewustzijn sterk aan het verhogen is en alles wat met haar verbonden is krijgt daar op de een of andere manier mee te maken.

Deze tijd, zo rond en na 2012, aan het begin van het Watermantijdperk, is om deze reden een heel intensieve, maar ook een heel uitdagende tijd want je ziet om je heen dat het duister zich niet zonder slag of stoot overgeeft. Dat is normaal en we hadden ook niet anders verwacht.

In het weten dat duisternis in feite alleen het ontbreken van Licht is is het slechts een kwestie van tijd voordat het Licht overal op Aarde zal schijnen.

Mensen die bereid zijn om mee te gaan in deze verhoging van bewustzijn van de Aarde zullen een versnelde innerlijke groei kunnen realiseren. Ik kan hen daarbij helpen en begeleiden.

Hulp van “boven”

Het paranormale stuk groeit nog iedere dag en leidt ertoe dat wanneer ik in mijn werkruimte, telefonisch of in gedachten contact leg met een cliënt ik vrijwel meteen “zie“/ “voel”/ ”weet” wat er echt aan de hand is.

Dit gaat meestal veel dieper dan men zich bewust is en raakt zoals gezegd spirituele dimensies. Ik voel het als mijn taak om je te begeleiden naar deze kern van je probleem. Ik ervaar bij dit proces een duidelijke, krachtige begeleiding van de “andere kant” en hoe meer ik mij voor deze begeleiding open stel hoe dieper de hulp kan gaan.

Iedere sessie krijgt daardoor het karakter van een ontdekkingsreis die op de een of andere manier nooit confronterend is maar juist de vreugde en het plezier brengt die bij het ontdekken van nieuwe dingen hoort. Zo is een sessie, naast soms hard werken, een vervullend en verdiepend proces zowel voor jou als voor mij.

 

     

 

 

Begeleiding van Lichtwerkers

Lichtwerkers zijn heel oude zielen, veel ouder dan de meeste mensen op aarde. Lichtwerkers hebben het vaak zwaar gehad in de incarnaties die aan dit leven voorafgingen. Zij moesten hun wijsheid ontelbare keren met de dood bekopen en werden niet zelden omgebracht omdat ze in opstand kwamen tegen onrechtvaardigheid en willekeur.

Lichtwerkers kampen om deze reden in dit leven vaak met angsten, onzekerheden, verdriet of woede die ze niet thuis kunnen brengen.

 

 

Lichtwerkers zijn ook dappere zielen omdat zij ook nu weer in families en situaties incarneerden die nog niet open staan voor hun boodschap van onpersoonlijke liefde maar nu is de situatie gelukkig anders. In dit leven kunnen ze zowel hun oude pijn in een groter kader gaan begrijpen en een begin maken met zowel het loslaten ervan alsook de aarde te helpen met haar ascentie proces.

Een van mijn mooiste taken is de begeleiding van deze Lichtwerkers. Wat is mooier dan dat iemand vanuit zijn of haar diepste Zielen beleving zegt: “ja, nu herinner ik het me weer. Zo ben ik altijd geweest. Altijd op de bres gestaan voor mijn hemelse ideaal dat ik meebracht van de sterren. Ik heb altijd geloofd en geweten dat dat ook op aarde mogelijk moest zijn en ik heb nu de bel voor de laatste ronde gevoeld”.

Uitgebreidere informatie over Lichtwerkers kun je vinden in de presentatie onder het tabblad Verdieping.

 

 

Vrouw in verbinding

Ik ben Thérèse Krop, getrouwd met Jos en loop al flink wat jaren met hem het spirituele pad.

Sinds 1994 ben ik Reiki master. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in het geven van Reiki cursussen samen met Jos.

Ik werk momenteel in de thuisbegeleiding en heb onder andere daardoor veel ervaring met het werken in probleemgezinnen en met mensen die kampen met ouderdomsproblemen zoals dementie.

In 2018 heb ik een tweejarige opleiding stervensbegeleiding afgerond.

Mijn aandacht gaat vooral uit naar en het in verbinding blijven met mijn / ons vrouw-zijn.

Het is de bedoeling dat ik me steeds meer ga richten op de vrouwen hulpverlening met een spirituele inslag.

Ik ben al enige tijd betrokken bij de totstandkoming van een vrouwengroep.

Een groep vrouwen die elkaar maandelijks ontmoet om met elkaar in verbinding te komen, samen ervaringen en verhalen te delen, te mediteren en samen oefeningen te doen.

Vrouw in verbinding gaat over authentiek, vrouwelijk en spiritueel leiderschap.

In het Oude land Lemurië werd dit ook wel het Zusterschap genoemd. Wij hebben namelijk de gereedschappen om spirituele begeleiders te zijn met liefde en compassie voor allen in de wereld om ons heen. Maar het gaat ook over het benutten en uitdragen van onze talenten, mogelijkheden en vaardigheden.

Herinner jij je nog de verbinding met je ware en pure “zelf”? Of ben jij het contact met jouw innerlijke verbinding, jouw vrouw zijn langzaam maar zeker ook kwijt aan het raken?

Heb jij er ook moeite mee om in deze wereld van drukte, ongelijkheid, hard werken en grote vraagstukken bij “jezelf” te blijven en/of te komen?

Heb jij ook het verlangen naar stilte en rust, om opnieuw in verbinding te komen met de pure essentie van jouw vrouw zijn ….Jezelf vrij te voelen in je lichaam, zonder angst, schaamte en los van overtuigingen …..De liefde voor jezelf weer te voelen zodat jouw levensenergie weer kan gaan stromen…..

Dan is vrouw in verbinding wellicht iets voor jou !

Voor alle vrouwen die verlangen naar verbinding met zichzelf en met andere vrouwen.

Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen via het contactformulier.

Reviews van cliënten

Jos heeft een gave/talent om te kunnen volgen wat er zich in je innerlijke processen afspeelt. Dat was erg handig op de ogenblikken dat je jezelf iets wijs probeerde te maken en niet wist of je met je gevoel of je denken bezig was. Als mens heeft hij me nooit in de kou laten staan. Ik vind hem heel liefdevol zonder flauw te zijn ”  

Bas

De behandeling heeft iets gedaan waar ik totaal verbaasd over ben. Er is een openheid in me gekomen waarvan het bijna lijkt alsof ik die mijn hele leven niet heb gehad. Alles is zoveel transparanter geworden en ik kom op dingen die mijzelf verrassen door hun eenvoud en directheid. Mijn omgang met mensen is vele malen gemakkelijker geworden.” 

Karin uit Venlo

”  Het goede bij Jos voor mij was, dat hij vanaf het begin mij non verbaal het gevoel gaf op gelijk niveau te staan. Terwijl ik best wist dat hij in zijn vak begaafd is, etaleerde hij dat nooit. Hij kan de dingen heel goed en reëel verwoorden zonder zweverig te worden wat mij in deze materie toch wel moeilijk lijkt. Het gaat immers vaak over gevoelens en ongrijpbare dingen. Zoals ik het inschat heeft hij een aardig evenwicht tussen gevoel en verstand, wat voor mij een goed voorbeeld en perspectief was. Ik zou me daarmee te zijner tijd nog in de wereld kunnen handhaven. ”  

Patrick uit Helden

“Nu ik een aantal keren bij Jos ben geweest heb ik meer rust en meer vertrouwen in het leven. De puzzelstukjes beginnen in elkaar te passen” 

Jan